Meedia manipulatsioonidest

Nagu tähelepanelikud ja teadlikud lugejad teavad siis toimus USA 2008 aasta Presidendi valimiste eelvooru eelvoor ehk siis Straw Poll, Amesi linnas Iowa osariigis 11 augustil 2007. Osales kokku 11 kandidaati Vabariikliku Partei nimekirjadest. Täielik nimekiri koos ametlike tulemustega;

Mitt Romney: 4,516 häält
Mike Huckabee: 2,587 häält
Sam Brownback: 2,192 häält
Tom Tancredo: 1,961 häält
Ron Paul: 1,305 häält
Tommy Thompson: 1039 häält
Fred Thompson: 203 häält
Rudy Giuliani: 183 häält
Duncan Hunter: 174 häält
John McCain: 101häält
John Cox: 41 häält.


Kõik nagu oleks korras ? Aga tundub, et mitte.
Kohe kui valimised lõppesid algas tsirkus. Esimesena teatati, et 4500 häält on kadunud ja neid peab otsima hakkama. Siis selgus, et 26 000 inimesest kes saabusid sellele üritusel spetsiaalselt selleks, ET HÄÄLETADA 12 000 ei teinud seda mitte ?!
Siis selgus, et valimise masinad (sõbralikust firmast Diebold loomulikult) ei olnud lugenud osasi hääli ning streikisid. Siis selgus, et kuigi kandidaadi Ron Pauli klubi teatas, et neil oli registreeritud üle 2000 toetaja saabumine sai tema ainult 1305 häält ?!

Lähtuvalt segastest valimistraditsioonidest Ameerikas astus seejärel "võitlusse" MEEDIA. Nagu eelpooltoodud piltidel on nähe jättis eelvalimiste põhikajastaja välja kandidaadid mitte nimekirja lõpust nagu tavaliselt kombeks vaid keskelt mis EI ole tavaliselt kombeks. Miks jäeti välja Härra Tancredo ei ole päris selge. Siis Härra Ron Pauli puhul kahtlust EI ole. Vaatamata tema suurele populaarsusele internetis, mis on ise omaette fenomen Ameerika poliitilsiel maastikul on ta ka saanud alati laiaulatusliku ja mahuka vastuvõtu osaliseks kuhu iganes ta on läinud esinema. Kuid MEEDIA (ABC, Foc, MSNBC jne) on teda ignoreerinud kogu aeg. Jätnud välja küsitlustest ning otseselt võltsinud küsimustikke, et R.Paul välja jääks. Kuna eelmised korrad polnud R.Pauli toetajad veel eriti valvel siis seekord olid noored ja vanad "konspiratoorikud" valvel ja nende tähelepanelikkus tasus ära. Nagu toodud piltidel näha siisuudiste kanal/konglomeraat jättis nahaalselt välja Härrased Paul ja Tancredo vaatamata sellele, et nende häälte arv ületas mitmekordselt neist tahapoole jäänud Giuliani ja F.Thompsoni hääled.

Järeldused võivad loomulikult igaüks ise teha aga tundub, et Ron Pauli ideed Föderaal valitsuse vähendamisest, Föderaal Reservi keelustamisest vastavalt USA Konstitutsioonile, Maksuameti reorganiseerimisest ja tulumaksu kaotamisest, lisaks veel vägede KOHENE väljaviimine Iraagist ning loobumine enamikest baasidest maailmas ei meeldi kellegile kusagil ning onuke Tsensor töötab väsimatult.

Kellel on lisa huvi teada saada mis mees ja on Ron Paul ja milliseid ideid ta endaga kaasa toob soovitan tema kampaania kodulehte - http://www.ronpaul2008.com .




Comments

Alar Tamming said…
Suured tänud info eest,
Palun hoidke seda lehte käigus ja pange viiteid ka delfisse ja mujale. Keegi peab inimesi informeerima ka sellest millest ajalehed ei kirjuta

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.