Seekord siis sedamoodi ...

Vahepeal on olnud siis 2 suuremat hääletamist ning ka uudistekanali FOX poolt peetud debatt mis oli ka TVs kõigile näha.

Hääletamised ehk siis Texas Straw Poll ja Marylandi Straw Poll.

Mõlemas kohas olid näha, et püüti hoida ära Ron Pauli võitu. Marylandis see ei õnnestunud kuna kasutati äraproovitud valimistehnikat ehk käsitsi hääletamist ja paberit. Ron Paul võitis selle 27% ulatuses kus hääletamas käis veidi üle 1000 inimese. Järgmine kandidaat ehk siis DragQueenist endine NewYorgi linnapea sai 22% häältest.

Ron Paul 263 häält - 27.3%
Giuliani 220 häält -22.8%
Thompson 188 häält -19.5%
Mitt Romney - 89 häält(10%)
John McCain - 54 häält(6%)
Mike Huckabee - 35 häält(4%)
Tom Tancredo - 16 häält(2%)
Sam Brownback - 12 häält(1%)
Duncan Hunter - 3 häält(0%)

Kuumad lõunaosariiklased aga läksid isegi selleni välja, et inimesed kes olid identfitseeritavad kui Ron Pauli toetajad jäeti täielikult ukse taha. Nii moodi jäi hääletamata kuni 700 inimesel. Samuti selgus, et elektroonilised hääletusmasind Dieboldi firmalt "kaotasid ära" päris mitusada häält. Seega valetamine jätkub.

41.1% Duncan Hunter (534 häält)
20.5% Fred Thompson (266 häält)
16.17% Ron Paul (217 häält)
6.4% Mike Huckabee (83 häält)
6% Rudy Giuliani (78 häält)
4.7% Mitt Romney (61 häält)
2.2% Ray McKinney (28 häält)
.77% John Cox (10 häält)
.62% John McCain (8 häält)
.46% Sam Brownback (6 häält)
.46% Tom Tancredo (6 häält)
.23% Hugh Cort (3 häält)

Siia ehk tuleks lisada ka üks "pisikene" Alabama osariigi Straw Poll mille tulemused olid järgmised(number on antud hääled): Paul 216, Romney 14, Hunter 10, Thompson 9, Giuliani 7, Huckabee 6, McCain 2, Brownback 2, Tancredo 0 ja Cox 0.

Veel "toredamini" läks aga FOXi taevakanali poolt läbiviidud debatt milles osalesid pea kõik Vabariiklastest kandidaadid - nimekiri eelmises lõigus näiteks. Osalejad täheldasid hiljem salvestust vaadates, et "rõõmuhõisked" ja "aplausid" mille osalisteks kõik "SUURED" (ehk siis mitte Ron Paul) said olid lastud digitaalselt ehk inimesed saalis EI KUULNUD erilist aplausi näiteks Giuliani märkustele kuid TV vaatajad kuulsid ehk siis "meelevaldused" lasti lindi pealt.
Teiseks tekkis segadus loetud häältega. Kui FOXi koduleht väidab selist tulemust;
— 29% Former Massachusetts Gov. Mitt Romney
— 25% Rep. Ron Paul, R-Texas
— 19% Former New York City Mayor Rudy Giuliani
siis näiteks TV ekraanilt pildistatud tulemus oli hoopis erinev (pilt postituse lõpus). Loomulikult väideti, et SMS hääletuse (ja jaa - jänkid on ka sellise uudsuse omandnud ;-) ) võit oli Ron Pauli pooldajate massilise helistamise tulemus (mitte KÕIK pole aru saanud SMSi mõttest siis nagu enamus Eesti inimesi teab töötab asi teisiti mille tõestuseks on ka postituse lõpus teine pilt mis näitab mis saab siis kui inimene üritas TEIST korda hääletada.

Seega - Läänerindel muutusteta. Ron Paul paneb oma otsekohesusega kohalikud poliitilised lambad "oma kohale" ja press töötab parimate Stalinlike Glavliti ideede vaimus. Seega jääb veel lisada pildid.



Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.