Kes kogub raha ja tuntust kes kaotab neid

Nagu ajaloos ennemgi on olnud siis aegadega muutuvad mõisted ning sündmuste tõlgendused. Kunagi ammu püüdis Guy Fawkesi nimeline isik isik lasta õhu Briti Parlamendi hoonet - teate küll seda maja mille küljes see kuulus kell BIG BEN on. Oli selle Fawkesi poisi motiividega kuidas oli kuid möödusid aastasajad ning Hollywood lasi välja filmi mille nimeks "V for Vendetta" kus oli antud sellele vanale sündmusele uus sisu - seda saab lugeda imdb.com lehelt igaüks ise.

Nüüd siis teemasse - saanud innustust selle vana sündmuse uuest filmiversioonist võttis üks Ron Pauli "jünger" ning pani püsti weebilehe http://www.thisnovember5th.com/ mille abil koguti rekordiline ühe päeva kampaania rahastamise summa kokku ni 4,3 miljonit dollarit.

Vaatamata saavutatud tulemusele ei ole see patrioot mitte loorberitel puhkama jäänud ning on avanud uue weebilehe - http://www.teaparty07.com/ mis on pühendatud sündmusele mis loetakse, et päästis valla USA iseseivumise sündmused ja nimelt nn Bostoni teejoomine ehk kohalikus keeles The Boston Teaparty.

Muidu pole kampaaniast suuri uudiseid. Ron Pauli toetajate hulk kasvab, kampaania "sõjakirst" paisub ning teistel Vabariiklastel on vastupidised tendentsid. Samuti jätkub laiaulatuslik Ron Pauli ignoreerimine nii nimetatud massimeedia poolt. Kuigi peab mainima, et ükskuid läbimurdeid on ning näiteks hiljuti osales Ron Paul teleshows mida loetakse suht popiks ning mida vaatas ikka päris mitu miljonit inimest ja nimelt Jay Leno Talkshows.

Huvitava nähtusena ning kaugele ulatuvate tagajärgedega sündmus on aga "küpsemas IOWA osariigis. Seal planeeritakse järjekordset debatti Vabariiklastest Presidendi kandidaatide vahel. Seekord on aga organiseerijad "võtnud õppust" eelmiste debattide "vigadest" millede tulemusel sai Ron Paul ülekaalukad võidud ning püüavad muuta juba ligi sajand vanade debattide reegleid, et oleks võimalik Ron Paul üldse sealt välja jätta. Juba on ka püsti pandud seal maal weebileht kus kogutakse allkirju sellise kitsendava käitumise vastu.

Seega Ameerika patriootide võitlus käib kõigest ehk siis meedia vaikimisest hoolimata. Kasutatakse lihtsalt ka "oma" meediat ehk internetti. Ning peab mainima, et kui Ron Paul lõpuks ikkagi saab USA Presidendiks siis laias laastus on see kasulik meile kõigile.

Järgmise korrani.

Comments

Paul said…
Tere,

olen ka Dr. Ron Paul'i fänn ning Tallinna MeetUp'st huvitatud. Palun võtke minuga ühendust - paul.vahur [ät] gmail.com

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.