Rahapomm - 6 miljonit - jälle uus rekord.

Peab mainima, et jälle üks edukas kampaania on päädinud rekordiga ning läheb sulena Ron Pauli mütsile teistele kadestamiseks. Nagu huvilised juba teavad siis eelmisel pühapäeval ehk siis 12.12.2007 organiseeriti järjekordne „rahapomm“ Ron Pauli toetuseks. Kampaania lõpuks ehk siis ettenähtud 24 tunni möödudes koguti kokku keskmiselt kuskil 6,1 miljonit dollarit. Sellega purustati eelmine rekord 4,3 miljonit dollarit päevas. Ehku peal on asi esialgu selle pärast, et paljud inimesed saatsid oma panuse ka tšeki kujul ehk siis maksevormina mis meie kandis praktiliselt unustatud ning sealt laekub raha alles selle nädala jooksul. Kuid kuna tempel on 12.12.07 siis läheb see raha kokkuvõttes ka SELLE rahapommi kirja. Antud rekordiga purustati eelmine, samade isikute poolt ja sama isiku toetuseks tehtud rahapomm ehk „Viies November 2007“. Seega on Ron Pauli kampaania käes juba 2 järjestikku rekordit „ühe päeva (24h) jooksul kogutud raha ühe kandidaadi toetuseks“.

Kuigi võib ütelda, et teised kandidaadi kogevad vähemalt ühe „tagasilöögi kuus“ kui mitte nädalas. Giulianil olid ja on jamad maffia ja Kerikuga ning uuem vastuolu 9/11 lekkiva luure informatsiooniga ja terviseskandaalid. Mitt Romney hüpleb teemal „laseme illegaalid sisse – ei lase illegaale sisse“ kord on poolt kord vastu. Huckabee hariduse ja religiooni teemalised valed ja pettused ning ka McCaini „surev“ keelekasutus ehk peaaegu täielik oskamatus või suutlikus tähetedest sõnu moodustada meenutades sellega NLiidu juhte nende „tippaegadel“. Siis Ron Paul vastupidi – tema toetajaskond suureneb päevast päeva (loetakse, et selle rahapommi mineerijatest vähemalt 30% olid nn uued näod ehk siis esma annetajad) ning isegi „avalik meedia“ on sunnitud aina rohkem ja rohkem teda uudistesse laskma kuna laus ignoreerimine ei ole enam võimalik.

Kuna pikk jutt olevat s**t jutt siis see kord lõpetan. Haritud inimesed saavad paremal veerus olevate linkide abil ennast täiendada teistele piisab ka põhitõdedest. ’
Järgmise korrani.

Comments

Anonymous said…
Täpsustuseks siis ka mõned numbrid kampaania pealehelt ehk RonPaul2008.com.

Kokku laekus 16. detsembril $6,04 miljonit. 58 407 isikut annetasid keskmiselt $102 suuruse summa ning kogu hulgast 24 915 inimest olid esmakordsed annetajad.
Anonymous said…
Väga tervitatav blogi!

Vaadake ka www.ronpaulwarroom.com
Anonymous said…
New Hampshire riggded!
http://infowars.net/articles/january2008/100108LHS.htm
Anonymous said…
KUULE MEES KIRJUTA NÜÜD UUSI POSTITUSI KA! :D

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.