Populaarsuse mõõdupuu

Kogu valimiste ajaloo vältel on püütud mõistatada kandidaadi populaarsust rahva seas. USAs on selleks olnud üks vähe publitseeritud mõõdik ehk see kui suur on suhe annetuste osas USA sõjaväelaste hulgas. Kuna seda hulka on kergem määrata siis on seda juba ammu kasutatud. Toon siis see kord ära numbrid mis iseloomustavad seda nišši valimisvõitluses. Järeldused võib igaüks ise teha.

Paul: $286,764; 1349 donors
McCain: $79,597; 413 donors
Romney: $29,250; 140 donors
Huckabee: $24,562; 94 donors

Obama: $81,037; 466 donors
Clinton: $49,523; 181 donors

Comments

Anonymous said…
Wau, Eestiski on Ron Paul'i fänne, kes ei pea paljuks teda eesti keeles tutvustatada. Au ja kiitus!

Paruku jah, see, mida USA'st läänes ja Eestis arvatakse ja mis USA tegelikult oma Põhiseaduse järgi peaks olema, erineb nagu öö ja päev.

Ron Paul ei nõua midagi kardinaalset kui vaid Põhiseaduse järgimist. Lihtne loogika ütleb, et riik kas järgib oma Põhiseadust või tal pole seda. Enamik USA probleeme, mis kõik küll pole üleöö tekkinud, sellest just tulevadki, et riik ei toimi nii, nagu alusdokumendid seda ette nägid. Põhiseadust pole aga seadusandlikul teel muudetud ka. Sellest siis selline kaksikmoraal, valikuline seaduste järgimine, mis saab aga ainult viia kodanike moraalse laostumise ja Potjomkini külani.

Ron Paul on ainus, Kongressman ehk Dennis Kucinich ehk teine, kes püüavad USA riigivõimu suunata tagasi seaduse raamidesse. Nende vastu on aga kogu 'establishment' nagu Paul selle kohta ütleb ja see võitlus ei ole lihtne.
Toivo Ellakvere said…
kes seda blogi peavad? kas vaevuksite ennast nimepidi tutvustama.
Toivo Ellakvere said…
This comment has been removed by the author.
Excubitoris said…
Mis sellest muutuks kui siin EV passi järgne nimi oleks ?

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.