SuperTeisipäeva järelkajasi

Nagu teada oli eelmine Teisipäev ehk siis 05.02.2008a suur valimistepäev mida kutsutakse ka SUPER TUESDAY'ks. Asi nimelt selles, et sellel päeval toimuvad eelvalimised korraga suures hulgas osariikides - peaks olema lausa üle pooltes korraga.

Ron Pauli "fännidele" ei tule vist enam ammu ootamatusena, et järjekordselt on langenud USA meedia ja isegi valimiste administratsioon nii madalale kui võimalik. Nimelt lisaks sellele, et tema pilt ei ole pandud ametlike kandidaatide ritta (vt. pilt lõpus) siis näiteks New Yorgi hääletuskohtades teatati mitmetele valijatele, et Ron Paul on loobunud valmisvõitlusest !!! Isegi valmistrükitud hääletusedelitel puudus tema nimi.

Asi läheb juba eriti huvitavaks. Kuidagi võib veel aru saada meedia vaikimisest - nohh "pealikule" EI meeldi Ron Paul ja ta on andnud oma alamatele ehk siis leheneegritele korralduse teda ignoreerida. Kuna sisuliselt KOGU USA meedia on paari kolme korporatsiooni alluvuses siis ei ole see asi raske.
Kuid küsimus tekib AMETLIKE valimistöötajate otses VALETAMISES. Ma võin ka eksida kuid selline asi on nagu karistatav ?

Vaatame siis ka asja sellise nurga alt - kui kedagi "peidetakse" või ignoreeritakse siis miks seda tehakse ? Tavaliselt on tegu KARTUSEGA - ehk siis KOGU meedia kardab Ron Pauli ? Kas tegu on siis ohtliku kurjategijaga ? Nagu ei oleks tutvustuse järgi ju ? Sünnitusabi arst, sõjaväelendur-päästja, 10 kordne Kongressi saadik ja muidki positiivseid omadusi ! Milles siis küsimus ? Või leiab meedia, et tema ideed on liiga radikaalsed ja ohtlikud ? Ron Paul leiab, et USA Kongress, Valitsus ja President peaksid TÄPSELT järgima riigi PÕHISEADUST ! Kas see on radikaalne seisukoht mida peaks kartma ? Kui Põhiseadus on nii paha siis oleks vist juba ammu liikumine mis nõuaks selle muutmist või peatamist - kuid sellist ei ole ju !!!

Seega - inimesed kes suudavad veel oma peaga mõtelda peaksid sellest järeldused tegema. Ideed on alati ohtlikumad kui inimesed. Järelikult on midagi mäda PÕHIMÕTTELISELT kui valitsevad ringkonnad kardavad ideed, et RIIK peaks rohkem ja täpsemalt järgima Põhiseadust ?!...

PS. Lisaks Ron Pauli suhtes üks hea jutuke.

Comments

Anonymous said…
Jah, idealism idealismiks. Ma imestan jätkuvalt, kuidas ta oma vaateid arvestades nii kõrgele on jõudnud (st. kuidas teda pole juba "takistatud" kõrgema võimu poolt). USA pole juba ammu demokraatlik riik olnud ning kahjuks on ühiskond nii ära mürgitatud, et sellest pinnasest vaevalt midagi niisama võrsuma hakkab.
Aga ma pean lihtsalt ütlema, et õigemaid mõtteid kui R. Paul'il annab otsida.

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.