Skip to main content

DELFI: McCain alustas võimaliku asepresidendi valimist

Vahelduseks oli Delfis jälle üks lookene siis USA valimiseelsest võitlusest. Nagu tavaliselt ei suvatsenud isegi mitte Eesti press poole sõnagagi mainida Ron Pauli nime ja isegis eda, et McCain ei ole siiski veel ainukandidaat. Kuna mul ka Eesti pressi suhtes illusioone ei ole siis kopeerin selle jutu siia KOOS kommentaaridega. Seal on mõned päris ilusad laused asjasst ja seega pole mul vaja korrata neid jutte siia.

*******************************************************************************

Vabariiklaste presidendikandidaat Arizona senaator John McCain teatas, et alustas potentsiaalse asepresidendi valimist, kellega minna koos lõplikku heitlusesse Valge maja eest.

„Me hakkasime koostama nimekirja ja hakkame tähelepanelikult tutvuma kandidatuuridega,” vahendab Associated Press eile McCaini poolt öeldut. Ta märkis, et tahab kiiremas korras teha oma lõppvaliku asepresidendi osas.

"Ma tahaks teha oma valiku enne kui Vabariikliku Partei kongress minu kandidatuuri lõplikult kinnitab, sest siis ma jõuan eksimuse või äraütlemise puhul endale valida uue asepresidendi kandidaadi ning tutvustada teda üldsusele,” lisas McCain.

McCain keeldus täpsustamast, kelle nimed saavad koostatavas asepresidendi kandidaatide nimekirjas olema. Politoloogide arvates on seal kõige suurema tõenäolisusega endine Arkansase kuberner Mike Huckabee, kes samuti kandideeris presidendiks, kuid loobus märtsi alguses valimisvõitlusest.

Samuti võib analüütikute sõnul saada McCaini paarimeheks Valges majas ka üks vabariiklikest kuberneridest - Tim Pawlenty Minnesotast, Charlie Crist Floridast, Haley Barbour Mississipist, Mark Sanford Lõuna-Carolinast või Jon Huntsman juunior Utahst.

John McCain on endale juba enne parteikongressi kogunud vajaliku häälte arvu ja kindlustanud valijameest toetuse. USA seaduste järgi peab presidendikandidaat osalema valimisvõitluse lõppfaasis koos oma võimaliku asepresidendiga.

Erinevalt vabariiklastest pole demokraatide leeris veel täit selgust, kes ametlikuks presidendikandidaadiks saab endine esimene leedi Hillary Clinton või Illinoisi senaator Barack Obama.

*********************************************************************************
*********************************************************************************

tudeng, 03.04.2008 09:50
No milleks on mõtet jagada metsas vabalt elava karu nahka?

deix, 03.04.2008 10:07
see mees peab saama ja saab presidendiks!

Deiniel, 03.04.2008 10:13
McCain on käinud korduvalt Eestis, Ilvesega on asjaolusid arvestades lähedased suhted. Seega oleks Eestile sobiv, eriti Vene värki silmas pidades.

Ärganud, 03.04.2008 12:24
Ron Paul'i isegi ei mainita jällegi. :)

Delfi võta teatavaks, et vabariiklastel POLE VEEL kanditaati ning see OTSUSTATAKSE ALLES KONGRESSIL! Ja kui McCain'il oleks delegaatide hääled koos, siis ta oleks juba kandidaat ilma kongressita. Kuid neid tal veel pole ja seega ta pole ka kandidaat. Sõltumata meedia valedest, et Ron Paul lõpetad kampaania ja andis alla ja McCain on võitnud jms pasast.

Pealegi pole McCain USA-s sündinud ja tal on terviserike jms hädad - võibolla saatuse iroonia paneb käe mängu ja Ron Paul saab kandidaadiks ilma kongressitagi. Vot see oleks maru hoop ja alandus meediale ja nende valedele.

www.ronpaul2008.com
www.ronpaulwarroom.com

WAKE UP ! WAKE UP !

Alex Jones
David Icke
William (Bill) Cooper
Jordan Maxwell
Aaron Russo
Len Horowitz

Tutvuge nende autorite filmidega! Tehke silmad lahti mis maailmas toimub! Palju neist on tasuta üleval Google Videos.

Illuminaadid! Teie kaardimajad langevad 2008 aastal kokku!


nuhkija.blogspot.com, 03.04.2008 13:14
Ühinen siin kergelt eelkõnelejaga. Vabariiklik Partei EI OLE VEEL otsustanud kes saab kandidaadiks. Senini on siiski veel "võidujooksus" 2 kandidaati - lisaks McCainile on võitlustules ka veel täiesti edukalt kongressi saadik Ron Paul. Kus juures vaatamata sellele, et "peavoolumeedia" ei taha kuidagi mainida Ron Pauli kandideerimist kogum see mees järjepidevalt USAs hääli juurde. Ühes osariigis oli hiljuti selline lugu - selgus, et 2/3 kandidaatidest hääletas just Ron Pauli poolt. Peale seda unustas peavoolu meedia kiiresti just selle osariigi mainimise ...

Lisaks saab lugeda Ron Paulist ja tema seisukohtadest eesti keeles järgneval aadressil - tereronpaul.blogspot.com


tr, 03.04.2008 14:40
Ron Pauli probleem ei ole mitte tema ise vaid tema hüperaktiivsed toetajad. Need panid ka tema kanditatuurile kriipsu peale.

Ka ärganu, 03.04.2008 17:29
Kui tahate teada, miks Ron Paul on ainus õige valik ja mis USAs tegelikult toimub, siis vaadake dokumentaali America: freedom to fascism. (http://www.sprword.com/videos/russo...)

Veel saate huvitavaid dokumentaale näha saidilt http://www.sprword.com/mustwatch...


nuhkija.blogspot.com, 03.04.2008 19:47
to "tr, 03.04.2008 14:40" - Ron Paulile pole veel keegi "kriipsu peale" tõmmanud. Pigem vastupidi - vaatamata USA ja isegi maailma PRESSI sisulisele vaikimisele tema suhtes kogub ta kogu aeg toetajaid JUURDE.

Kus juures mees ei räägi midagi sellist "imelikku" - lihtsalt nõuab, et USA valitsus peaks kinni riigi Põhiseadusest ja austaks oma kodanikke. Lihtne ju ...


huumor, 03.04.2008 21:31
vabariiklik partei viib vasrti usa pankrotti. mul on natuke raske uskuda, kuidas õnnestus GWB-l pidevas tõusujoones oleva majanduse sellisele langusele viia, millel on oht üle minna täielikuks majanduskrahhiks - järjekordse vabariiklase valides võib selles täiesti kindel olla. ja ega ron paul pole sellest mccainist üldse palju parem, tema poolt pakutav ekstreemsel lassez-faire majandusmudelil on oht suurendada aeerika niigi suurt majanduslikku ebavõrdsust veelgi.

x, 03.04.2008 21:41
_Ron Paulile pole veel keegi "kriipsu peale" tõmmanud._

Loomulikult on talle kriips peale tõmmatud, naljamees. Ron Paul oli vabariiklaste kandidaat aga vabariiklaste väljavalituks tal pole enam võimalik saada, sest McCainil on kõik vajalikud delegaadid koos. Sa ei saa vist sellele systeemile yldse pihta.


nuhkija.blogspot.com, 03.04.2008 22:06
Ma saan sellele süsteemile väga hästi pihta - ise elasin seal pealinnas ja töötasin firmas kus minul oli sisuliselt iga päev kontakte mingi kohaliku valitsus asutusega. Lisaks ligi aasta oli kulleriks kes vedas Clintoni isiklikku posti WM ja partei peakorteri vahel. Seega kes on kes ja mis seal toimub on piisavalt selge, sest siiani on mul aadressi raamatus üle 100 kontakti ning ligi 20 inimesega vahetan regulaarselt emaile kes on siiani seal riigiasutustes tööl.

Nii palju siis taustaks - nüüd asjast. Tundub, et sinul ei ole õrna aimugi mis toimub "parteide" kulisside taga. Juba 1979 aastatel ütlesid mitmed USA poliitika suured ninad suht avalikult välja, et AINUKE vahe Vabariiklastel ja Demokraatidel (ehk siis "DemoRats" nagu neid vahel ka kutsutakse) on nimes ja selles kellele tuleb maksta, et "saada asjad liikuma" ...

Aga see selleks - nüüd paari sõnaga Ron Paulist ja tema seisukohtadest. Lähtuvalt eelmises lõigus toodud aksioomist siis ei ole absoluutselt oluline millise partei ridades RPaul kandideerib. Asi ju selles, et kui USA suudetakse pöörata tagasi konkreetselt seadusi järgivaks VABARIIGIKS nagu ta loodi ja tänu millele ta saavutas oma suuruse siis kannatavad eelkõige suured korporatsioonid ja poliitiliste parteide PALGALINE NOMENKLATUUR.

See liikumine mille RPaul alustas väljub juba MÕLEMA partei kontrolli alt. Ainukene kes suutis Demmide hulgast talle REAALSELT midagi vastu panna oli Obama ja seda ka eelkõige ainutl meedia hüsteeria abil. Kuid kuna USA on suhteliselt avalik riik siis ka tema kohta on välja tulnud asjad mis on maha jahutanud rohkem tema tulipäiseid ja minestavaid nais pooldajatest kui meedia julgeb tunnistada.

RPaul on VIIMANE võimalus lahendada USA poliitilist kriisi rahumeelselt. Vähemalt 10 üleriigilist nn "rohujuure organisatsiooni" ehk kodanike algatusel loodud nn "Political Action Commite" (kelledest mõned on päris radikaalsed ja omavad miljoneid järgijaid) panid oma algatused "jäässe" seniks kuni selgub kas RP-l on võimalik LEGAALSELT midagi muuta. Siia tuleb veel lisada mitte ametlikud kodanike ühendused kes on isegi paremini organiseerunud kui need PACid ning kui veel aasta poolteist tagasi oli nende kinnistes foorumites jutt üsna konkreetne, et kuidas ellu jääda ja võidelda siis hetkel on tunda, et tehakse viimaseid ettevalmistusi ja antakse nõu uutele tulijatele - kuidas peita ja koguda relvi ilma, et sellest jääks "jälg" Föderaal valitsuse arvutisse. Kui selgub, et meedia abil "tehakse ära" Ron Paulile ning valimispettused prevaleerivad nagu 2000 ja 2004 siis alustavad KÕIK need organisatsioonid kampaaniaid USA süsteemi muutmiseks. Nagu Ron Pauli Revolutsioon koguvad ka need liikumised IGA PÄEVAGA aina rohkem liikmeid ja toetajaid ning varsti ületab selliste inimeste hulk "kriitilise massi" ning ning kui arvestada relvade hulka ning seda, et ENAMUS oskab neid ka kasutada kordades paremini kui meie keskmine purjutav kaitseliitlane siis võib karta, et seal läheb asi hullemaks kui Iraagis või Darfuris.

Selle postituse lõpetuseks küsiks ehk mis on ka sinu "credentials" (omad alguses lisasin), et oleks siis ka võimalik arvata kui adekvaatne on sinu seisukoht ?


x, 03.04.2008 22:54
Ma ei tea mis kohtaktidest sa jahud, yks asi on absoluutselt kindel : normaalseid ajalehti sa ei loe, telekat ei vahi ja Ron Pauli enda intervjuusid pole ka n2ind sest pool sinu juttu on alati vastupidine sellega mida Paul ise raagib.

Paul on ise t2iesti avalikult "endale kriipsu peale t6mmanud" juba kuu aega tagasi kui 6 martsil ytles
"Though victory in the political sense in not available, many victories have been achieved due to hard work and enthusiasm";
Saad aru ? V6i peavad sinu valitsuskontaktid sulle seda t6lkima?? Vend ise ytles selges inglise keeles et tal pole v6imalik presidendiks saada. See on fakt ja sinu konspiratsiooniteooriad siin ei aita.


to x, 03.04.2008 23:12
Seda lauset saab ikka väga mitmeti tõlgendada

to x, 03.04.2008 23:14
ah ja unustasin lisada, et Paul võib ka sõltumatuna kandideerida, ta ei pea vabariiklaste ridades just tingimata olema.

nuhkija.blogspot.com, 04.04.2008 12:50
to x, 03.04.2008 22:54 - ja lisas sinna otsa, et valimistest ta EI LOOBU ja teeb KOGU protsessi kaasa kuni Presidendi valimisteni - ja ongi kõik. Kui selle lause kontekstist välja kiskumine "rahuldab" sind siis ole õnnelik.

Need inimesed kes hindavad isikuvabadusi ja ei taha elada kommunistlikus paradiisis mille sissejuhatuseks oli NSVL ja mis meenutab koonduslaagrit mis paneks isegi "hard core" GULAGI ametnikud häbist punastama oma leebuse üle jäävad alati Ron Pauli meenutama kui inimest kes julges ütelda TÕTT ja seda KOGU oma saadikuks olemise ajal. Tema teeneks jääb ALATISEKS selle laviini vallandamine mida saab võrrelda Eesti mastaabis Öölaulupidudega ja Hirvepargiga. Kuna USA on suurem siis seal võtavad sellised protsessid lihtsalt rohkem aega kui Eestis.

Ja muideks - tema asetumist sõltumatu kandidaadi staatusesse on üsnagi konkreetselt arutatud ka tema "tiimi"" foorumis. Seal käivad koos inimesed kes töötavad tema kampaania heaks erinevates osariikides. On selgelt tunda, et ka RP hakkab kalduma sellesse leeri kes arvab, et kui ta Vabariiklaste ametlikuks kandidaadiks ei saa (mis on ja suhteliselt tõenäoline) siis alustab ta kampaaniat üksikkandidaadina. Olenemata kuidas asi läheb jääb tema nimi ajalukku niikuinii ...

Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.