Ron Pauli toetajad VISATI JÕUGA saalist välja.

Kuigi MINA ei ole suhteliselt kaua kirjutanud uudiseid Ron Pauli kohta siis see ei tähenda, et uudiseid ei ole - neid lihtsalt ei lasta ilmuda meie nn "vabas" pressis. Kuigi mitmed väljaanded on väitnud, et Ron Paul on loobunud valimisvõitlusest ei ole see nii. Olles realist on Ta pannud hetkel peamise rõhu sellele, et tagada oma tagasivalimine Kongressi mis on tunduvalt reaalsem. Seega põhiline tema võitlus toimub hetkel koduosariigi kodupiirkonnas.

Kuid - vaatamata kõigele käib aktiivne võitlus ka nn "Presidendirindel" kus põhi raskus on hetkel delegaatidel keda vaatamata kõigile on Ron Paulil rohkem kui paljud seda endale tunnistada tahavad. Teine asi on veel selles, et arvestuslikult on mitmed delegaadid kes on ennast paigutanud "ametlikult" McCaini leeri siis hääletamise hetkel lähevad nende hääled hoopis Ron Paulile. See on selel tulemusel, et delegaadid võivad vabalt teha kihutus ja selgitustööd teiste delegaatide seas, ning pole aktiivsemaid delegaate kui Ron Pauli omad :-)

Asi on läinud isegi nii kaugele, et kuigi RP delegaadid on jäänud alati viisakuse piiridesse siis nende vastased mitte. Üks viimaseid intsidente oli Texases kus Ron Pauli delegaadid LIHTSALT visati välja kongressi saalist Vabariikliku partei funktsionääride poolt.
Kuna pealkiri on ka link siis sellel klikkides leiate ennast leheküljelt kus sellest ka juttu .

Üritan siia lisada nii lingi kui ka videod siis saate ise vaadata.
Selline lugu siis ...

Videod:

Video 1 Video 2


http://www.youtube.com/v/VrOsbqQ06CM

http://www.youtube.com/v/s-fARjv3tFk

Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.