Deja'vue Nevadas

"Korraldame kogunemisi nii kaua kui saame kätte OMALE meelepärase kvoorumi ehk saalis saavad olema ainult need kes hääletavad nii nagu MEIE tahame"

Sellised sõnad lausus Nevada osariigis Vabariikliku Partei Kongressi eesistuja - küll mitte avalikult ja kaamerasse aga piisavalt kõvasti, et ka teised kuulsid. Probleemiks oli see, et kohalikul kongressil tehti valikut - keda toetab selle osariigi valijatekogu USA Presidendivalmistel. Selgub, et
kohaliku nomenklatuuri õuduseks oli saalis ENAMIKUS kandidaat Ron Pauli toetajad kes ei teinud ka oma veendumusest saladust. Saades aru, et McCaini "valimine" ei õnnestu jõudude sellise asetuse juures teatas Kongressi juhtkond, et kongress "peatatakse" ning uuesti kogutakse siis kui juhtkond seda teatab. Peale seda otsust kuuldigi Kongressi esimeest lausumast neid sõnu.

Tundub, et Vabariiklik Partei on jõudnud punkti kus on aru saadud, et TEGELIKULT on Ron Paul kordades populaarsem kandidaat kui McCain ja seda vaatamata isegi Partei poolt temale peale pandud "meedia vaikuse" poliitikast. Sarnane juhtum toimus ka Texases (vaata paar postitust tagasi), kus Ron Pauli toetajaid lihtsalt VISATI välja füüsiliselt, et nad ei saaks oma kandidaadi poolt hääletada.

Jääb üle vaid küsida (retooriliselt) - KAS SEE ON KUULUS AMEERIKA DEMOKRAATIA ???

Keda huvitavad detailid saavad täpsemalt ja originaalis lugeda antud artiklist selliste linkide vahendusel - LINK 1 ja ka LINK 2

Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.