Postimees: Robert Kennedy mõrva mainimine tõi Clintonile kaela avaliku hukkamõistu

http://www.postimees.ee/240508/esileht/valisuudised/332890.php

Selline lahe lugemine siis Postimehest. Clintoni proua olevat maininud varianti, et kandidaadi võivad kaduda areenilt erinevalt - ja midagi sellist.

Muideks - stsenaarium mille tulemusena kaob Obama "areenilt" vägivaldselt ei ole mitte sugugi uus. Sellise tulevikuväljavaatega tuldi juba lagedale pea kohe kui Obama oma kandidatuuri ülesse seadis.
Seletan asja lahti: USA on hetkel kriisis mida võiks võrrelda Venemaa olukorraga 1917 aastal. Kitsas - etniliselt, religioosselt ja majanduslikult - määratletud klikk soovib teostada oma totaalset ülemvõimu. Kuna aga USA elanikonna käes - ehk ERAKÄTES - on kuni 80 miljonit ühikut tulirelvi siis ollakse dilemma ees.
Kui alustada avalikku klassisõda nagu see toimus Venemaal 1917 siis jääb selle kliki võiduvõimalus vägagi pisikeseks. Seega hetkel ainukene võimalus on instseneerida konflikt kus nemad jääksid näiliselt kolmandaks - neutraalseks - osapooleks. Sellise võimaluse annaks neile just kas kandidaat või president Obama füüsiline kõrvaldamine. Tekkinud olukorras on piisavalt kerge tekitada rasside vahelisi konflikti mis kasvavad üle tervet riiki hõlmavaks korratusteks (meenutage pronksiööd). Idee on selles, et ülesse haibitud populaarsusega Obamat loevad enamus USA neegritest ja segaverelistest kui "OMA" presidenti. Kui sellises olukorras teatab FBI, et mõrvajaks oli keegi "valge äärmuslane" ei lase ennast kaua oodata sellsite isikute kui Abe Foxman, Pastor Wright ja Al Sharpton kes alustavad koheselt kampaaniat ning korrates nende poolt juba korduvalt esile toodud teemat, et valged inimesed tuleks vähemalt USA aladelt "ära kaotada" ning hakkavad õhutama otsest RELVASTATUD konflikti.
(Kõrval märkusena soovitan vaadata ühte filmi - imdb.com/title/tt0853096)

Tekkinud situatsioonis asub osapooli lahutama USA valitsus kes paneb - lähtuvalt relvaostu dokumentidest - osad inimesed koonduslaagritesse - neid eksisteerib hetkel USA kuni 200 - hetkel tühjalt - ning arvestuslikult kuni 8 miljoni inimese tarvis - ehitas need praguse asepresident Dick Cheney firma - Halliburton - nö nende endite kaitseks. Selline retoorika on tuttav juba paljudele mesit juba CCCP ajast onju.

Kui arvestada sellega kui tõsiselt töötatakse läbi ja valmistatakse ette sellsite inimeste kõned ja esinemised siis loota sellele, et hetkel toimis "ooops faktor" (shit happends ehk juhtub ju vahest) on suhtleiselt nullilähedane. Seega jääb 2 võimlaust - Clinton lasi paista sellel mis tulevikus juhtus või tahabta otseselt saboteerida kampaaniat selliste teadlikult vastuolulise märkusega.

aga eks aeg näitab mis sellest tsirkusest saab. Kindel on ainult üks - rahvast üritatakse nii kui nii "tõmmata" ...

Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.