Mantlipärija ?

Veel mitte lõppenud valimisvõiltusse on astunud USA Konstitutsiooni Partei kandidaat Chuck Baldwin. Tegemist on mehega kes töötab kommentaatori ja ajakirjanikuna ning on ka Florida osariigis asuva Pensacola nimelises kohas pastoriks. Aastate jooksul on Chuck väljendanud samu seisukohti mida ka Ron Paul nagu Föderaal Reservi ja IRS ehk Maksuameti likvideerimist. Samuti toetab ta KORREKTSET immigratsiooni ehk siis hetkel USA lõunapiiril valitseva segaduse ja seadusetuse likvideerimist ning illegaalide kojusaatmist. Ka on mr. Baldwin võtnud sõna USAs Põhiseaduse taaskehtestmaise osas ning illegaalsete sõdade lõpetamise poolt mis hetkel toimuvad nii Afganitanis, Iraagis ja mujal.

Sellisele mehele andis Ron Paul oma täieliku toetuse ja lisas, et loodab ka Chuck Baldwini edule USA elektoraadi hulgas. Ei ole loomulikult üllatav, et USA nn "peavoolu meedia" on seda uudist ignoreerinud ning informatsioon levib põhiliselt alternatiivsete meedikanalite kaudu. Samuti tundub, et mr Baldwini edu saab vähendama vähene aeg mis on jäänud valimisteni ning loomulikult eimaks aunustada Washingtoni parteisõdurite püüdlusi valmiskastide juures nagu need toimusid eelmistel ja üle eelmsitel vlmistel kus asi jõudis isegi kohtusse ehk siis toimus lihtne ja labane valmispettus.

Kas Chuck Baldwinist saab Ron Pauli mantlipärija ja ehk isegi ületab tema poolt saavutatut näitab aeg. Asjaga vähegi kursis olevatele inimestele ei tule üllatusena vist enam miski mis toimub USA nn "valimistel" kus vastakuti on tihti sama perekonna võsud (Bush-Clinton) või sama salaühingu "vennad" (Kerry-Bush) või veel mitmete erinevate sidemetega (AIPAC,ADL) seotud kandidaadid kellede erinevus on ainult kasutatud retoorikas mitte aga põhimõtetes ega soovis midagi muuta.

Lisan lõppu ka koopia uudisest nagu selle leidsin. Loodan, et sellel inimesel on rohekm julgust ja vähem luukeresi või põhjusi kartmiseks kui Ron Paulil ning tema suudab ehk midagi muuta. Mis teha - selle vastiku realisti ja norija rinnus tuksub veel natuke optimismi. AEG on selleks juba küps.
Ootame edasisi uudiseid.

http://www.wvwnews.net/story.php?id=5656

Comments

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.