Sihikul on aasta 2012

Kuigi eelmised Presidendi valimised "kaotas" Dr.Paul siis järgmistele - 2012 aasta Presidendi valimistele liigub ta juba tunduvalt kindalmalt. Eelmine kord oli probleemiks nn üllatusemoment - paljud ei teadnud kes on Ron Paul ja kuidas temasse suhtuda. Kuid valimiste protsess tõi vajaliku toetajaskonna ning selle käigus organiseerus ka tema toetajate liikumine mis nüüd kogub jõudu.

Paljud nö protestijad (nagu meilgi siin) läksid Obama "liimile" kuna arvasid, et mulatt ja inimene väljast kes oma lubadusi ka täidab. Nagu tüüpilisele Ameerika valijale kohane EI uuritud aga kandidaadi tausta, tema eelnevat hääletuskujundit Kongressis. See maksis tõsiselt kätte. Nüüdseks on eufooria asendumas realsitlikuma vaatenurgaga ning isegi peavoolu meedia on sunnitud tunnistama, et algne "obama-vaimustus" on mitte ainult raugemas aga ka pöördumas kukkumise trendidesse.

Ma ei arva, et Ron Paul oleks mingi messias kas Ameerikale või või mõnele muule grupile, kuid leian, et juhul kui ta tõesti suudab läbi lüüa USA hääletussüsteemi "ebakõladest" siis on võimalik, et see mees annab tõuke Ameerika Ühendriikide kui VABARIIGI taastamisele.

Lisan paar linki mis näitab ilmekalt, et tema pooldajate jõud ei ole raugenud ning iga päev toob uusi ja poplaarseid võite nii Ron Paulile kui ka tema pooldajatele.

http://www.dailypaul.com/
http://forum.altermedia.info/viewtopic.php?f=77&t=470

Comments

KuldMarmor said…
Ja update poliitikas - välismaises- saigi tehtud. Alles hiljuti kuulsin ehmatusega, et Putin polegi enam Venemaa president... ja juba räägitakse USA tulevasest potensiaalsest presidendist. Blondiinidel on ilmselelt raske elu ;)
Jätka samas vaimus.

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.