Eelvalimised – võltsimised ja muidu propaganda.

Tõelised uudistefännid teavad, et hiljuti toimusid mitmed eelvalimiste voorud sealhulgas Iowas ja ka new Hampshir’is. Võiks ju üteld, et kõik läks nagu tavaliselt. Ron Paul sai marginaalse osa (kuigi tema keskmine on tõusnud kuni 11%ni) häältest ning asi oleks nagu korras.
Kuid siis selgus, et mõlemas kohas on toimund mitmed “ebaregularsused” valmiskastide umber. Ma pikemalt ei räägi “demokraatide” nagu Obama ja Clinton arveteõiendamisest hääletuskastide juures sest seal suurt vahet pole kes võidab.
Mi saga puutub “vabariiklaste” leeri siis seal on lood läinud huvitavaks. Kuna Ron Pauli toetajate arv on kasvanud siis on üha raskem võltsida tulemusi nii, et tema tegelik toetus välja ei paistaks. New Hampshiri eelvalimiste voorus juhtus selline “tore” lugu, et selgus nagu poleks mitmed piirkonnad üldse Ron Pauli poolt hääletanud. Siis aga tõstishäält Suttoni maakonnast üks perekond kes väitis, et nemad hääletasid TERVE perega ning vähemalt 5 häält peab ikka olema.
Peale mõningaid otsimisi leitigi Suttoni häältelugejate juurest 31 kadunud halt mis kõik kuulusid Ron Paulile. Hiljem selgus, et veel paaris maakonnas oli probleeme kui häälte lugemisel ei jõudnud kõik hääled nimekirja. Sellised juhused teeb eriti huvitavaka aga see, et kõikidel juhtudel oli “kaotajaks” just Ron Pauli nimekiri. Sellisied juhuseid tahaks ise ka rohkem ja eriti siis näiteks Bingo Lototo mängides. Võiks juba ammu miljonär olla….

Teine teema on aga huvitavam kuna hõlmab otsest Ron Pauli mustamist sellise kanali nagu Fox “Fix aka Faux” News poolt. Kunagi aastaid tagasi anti välja bülletääni Ron Pauli nime all mis käsitles päevapoliitilisi sündmusi USAs. Kuna käes olid “kuumad” 90ndad siis kasutati seal vahest suhteliselt pipraseid väljendeid päevasündmuste kohta. Kuna aga nüüd tundub, et Ron Pauli toetajate hulgas on ka palju musti siis otsiti need bülletääńid välja ning päevapoliitlistele otseütlemistele püütakse anda värvingut nagu oleks Ron Pauli neegrite vastane number üks. Sellest ma pikalt ei kirjuta vaid annan paar linki YouTubesse – vaadake ise:

Osa nr 1: http://www.youtube.com/watch?v=G7FwULXnM_E
Osa nr 2: http://www.youtube.com/watch?v=AvzsiESqVss

Kõigile neile aga kes on võtnuks vaevaks ka siin lugemas käia soovin jõudu. Kuigi vimaste sündmuste valguses on vist siililegi juba selge, et USA “establishment” ei lase Ron Paulil ausatel valimistel võita jab siiski lootus, et USAs on võimalik oma “Laulev Revolutsioon” ning Ron Pauli poolt süüdatud sädemest tõuseb leek mis lõpuks hävitab kõik need kellede peamiseks eesmärgiks on inimese orjastamine.

Comments

Robert said…
Ei tahaks olla mingi hull vandenõuteoreetik aga viimsed uudised sealt teiselt poolt ookeani annavad selleks aina uusi põhjuseid

http://www.prisonplanet.com/articles/january2008/011608_paypal_freezes.htm

Popular posts from this blog

Härra Ron Paul pani pillid kotti ja loobus poliitikast.

Segadused Obama ,omeviku ümber.